Akela transformed an existing old house into a brand new child care centre. The old building was refurbished and extended with new outdoor play areas, light airy classrooms, functional kitchen and offices.  The grounds were landscaped and a car park added with a new vehicular crossover installed for access to the site.

Click on the photos below to see a gallery of images from the completed project. To the right is an artist’s impression of the project.

The project involved:

  • Project management
  • Demolition
  • Storm water Retention
  • Underground services including sewer, stormwater and electrical
  • Concrete and Masonry
  • Truss & Frames
  • Rear Bio Retention
  • Roofing
  • Rough in of Plumbing & Electrical
  • Supply and Installation of Windows, Doors, Cladding, Timber decks
  • Supply and Installation of Joinery, Flooring, air conditioning, electrical and plumbing fixtures.
  • Supply and installation of Boardwalk, Aluminium fencing, Bridge, Boundary fencing, Balustrade Fencing
  • Installation of Carpark, entrance carpark and all associated Civil works
  • All external Landscaping

Commenced December 2016 with completion in July 2017.